Spørsmål og svar

Hvilket produkt fungerer på min bil?
Se tabellen nederst på "Produktvelger"-siden for å se en oversikt over hvilke funksjoner de forskjellige produktene har. Sjekk så det enkelte produktet for å se om ditt bilmerke er støttet.

Hvilke modeller støttes?
Alle bensinbiler importert til/solgt i Europa etter 1. januar 2001, og alle dieselbiler importert til/solgt i Europa etter 1. januar 2004 er kompatible med ODB2-standarden.

Jeg har kjøpt et produkt, men det fungerer ikke på min bil. Hva gjør jeg?
Du har 14 dagers åpent kjøp, og du trenger ikke oppgi noen grunn for at du ønsker å heve kjøpet. Send produktet tilbake til oss, og du får pengene tilbake uten spørsmål.

Hva er OBD?
On-Board-Diagnostics (OBD) er en standard for å kommunisere med systemene i bilen. Systemene er tilgjengelige gjennom OBD-porten, og ved å koble til et bildiagnoseverktøy vil dette lese av og styre andre enheter i bilens nettverk.

Hvor sitter OBD-porten?
Porten er en 16-pins hunnkontakt plassert i området i nærheten av rattet. Den vanligste plasseringen er mellom rattet og pedalene. Finner du den ikke? Det finnes flere nettjenester med bilder av portens plassering, blant annet denne og denne.

Hva betyr feilkodene?
Mange av feilkodene er standard for alle merker, men det finnes også merkespesifikke feilkoder. Nyttige nettsteder for å søke opp feilkodenes betydning finner du her og her.